Bubbel Voetbal

Bubbel voetbal is de nieuwste hit en is geschikt voor iedereen, mannen, vrouwen en kinderen, vanaf 5 jaar! U zult er geen genoeg van krijgen!

Met het huren van bubbel voetbal bent u verzekerd van een lachwekkende en hilarische activiteit, die van uw speciale gelegenheid een dag maakt om nooit te vergeten!

Bubbel voetbal
Nu ook in Drenthe en omstreken!

Bubbelvoetbal is een enorme hit. Het spel is nieuw in Nederland, Bump-iT is hier in 2014 mee gestart. Het spel is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 5 jaar. Je zal er geen genoeg van krijgen, bubbelvoetbal werkt verslavend en is tevens voor toeschouwers hilarisch om te zien. Durf jij het aan?

Bubbel Voetbal bij DM.Events

DM.Events is hét adres voor bubbelvoetbal, wij organiseren hilarische en originele activiteiten die je nog lang bij zullen blijven. We gebruiken hiervoor een aantal vaste locaties in Drenthe, maar gaan ook graag met jou op zoek naar een geschikt speelveld in de buurt. Uiteraard valt bubbelvoetballen te combineren met een van onze andere activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil ook Bubbel Voetballen!

Ervaart zelf bubbelvoetbal en bump, bots en rol met de ballen van Bump-iT. We verhuren bubbelvoetballen in Drenthe, Overijssel, Friesland en Gelderland.

Mogelijkheden
Bubbel voetbal

Heb je iets te organiseren en ben je op zoek naar een geschikte activiteit? Bubbelvoetbal is origineel en hilarisch, maar wat dacht je van een freestyle voetballer op locatie? Wil je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of teambuildingactiviteit organiseren? Wij hebben zowaar van alles in huis wanneer het aankomt op voetbal entertainment

Bekijk hieronder waar wij goed in zijn:

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een sportief en gezellig bedrijfsuitje voor met je collega’s? Leer ze op een heel andere manier kennen tijdens een sportief personeelsuitje. Bubbelvoetbal is een sportieve, hilarische en bijzondere activiteit, die jullie niet snel meer zullen vergeten en die jullie snel nader tot elkaar brengt.

Meer info

Vrijgezellenfeest geven

Wil je een bijzonder vrijgezellenfeest organiseren, of de vrijgezel nog één keer legaal omver botsen? Bubbelvoetbal zorgt ervoor dat jullie elkaar ongestoord omver kunnen gooien. Organiseer een spectaculair vrijgezellenfeest met dé hit van dit moment, bubbelvoetbal voor mannen en vrouwen!

Meer info

Verenigingen

Organiseer een bijzondere trainingsavond, of zorg voor een sportief teamuitje dat voor een hilarisch geheel zal zorgen. Bubbelvoetbal is uitstekend geschikt voor sportteams, zowel binnen het voetbal als andere sporten. Boek een weekendje weg met bubbelvoetbal, of zorg voor een spectaculair dagdeel.

Meer info

Bubbel Kinderfeestje

Bubbelvoetbal is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje dat de kinderen zich nog lang zullen herinneren, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Bubbelvoetbal is hartstikke leuk, hilarisch en bovendien geschikt voor zowel sportieve jongens als meiden.

Meer info

Opblaasbare Pannakooi

In deze stoere pannakooi kunnen de mooiste panna's gescoord worden! Een panna wordt gemaakt wanneer de bal tussen de benen van de tegenstander doorgespeeld wordt en in eigen bezit blijft. De ultieme uitdaging voor menig voetballer! Dit uitdagende spel is leuk voor jong en oud!

Meer info

Voetbal darten

Voetbal Darten is een combinatie van voetballen en darten. Een voetbalspel waarbij het gaat om precisie. Schiet jouw teamgenoot wel eens een vrije trap erin of denk je zelf wel een aardige traptechniek te hebben? Laat je dan verrassen door deze uitdagende voetbalactiviteit.

Meer info

Pool-Soccer

Poolvoetbal hanteert de regels van het poolen in een kroeg. Er is echter een groot verschil; poolvoetbal wordt gespeeld zonder keu en niet met de handen, maar met de voeten. Kies een kleur en probeer al jouw ballen in de gaten te schieten. Durf de uitdaging aan! Poolvoetbal boeken?

Meer info

Pannaveld 3 in 1

Dit opblaasbaar Pannaveld biedt veel voetbalplezier. Het pannaveld is opgedeeld in 3 kleinere voetbalveldjes, met elk 2 goaltjes, waardoor maximaal 6 tot 12 spelers tegelijk kunnen voetballen. Dit maakt het Panna 3 velden ideaal om in te zetten bij zowel kleinere als grote activiteiten

Meer info

Levend Tafelvoetbal

Het ouderwetse tafelvoetbal spel is in een nieuw jasje! Dit Levend Tafelvoetbal-spel is gebaseerd op het tafelvoetbalspel zoals je dit kent in de kantine. Bij deze variant worden er alleen met echte personen gespeeld. Een leuke voetbalactiviteit voor uw sportevenement. Levend Tafelvoetbal boeken?

Meer info

Springkussen Voetbal

Dit is een springkussen voor de echte voetbal liefhebbers. Dit voetbal springkussen heeft een rond springvlak met een brede instap. Dit voetbal springkussen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld voetbalfeesten, kinderfeestjes, of familiedagen

Meer info

Archery Tag

Als u iets te organiseren hebt gaat u natuurlijk op zoek naar een activiteit die daar bij uitstek geschikt voor is. Er zijn ongekend veel mogelijkheden, Archery Tag kan een onderdeel zijn van een teamuitje tot vrijgezellenfeest, van bedrijfsuitje tot vriendenuitje.

Meer info

Freestyler Josh

Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma? Of wilt u mij inzetten tijdens een opening of afsluiting van uw evenement? Bij Freestyler Josh kunt u verschillende kanten op. Freestyle voetballer inhuren? Vraag naar de mogelijkheden

Meer info

Bubbel Voetbal spelen?

Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)6 30 30 97 98 of neem contact op via het contactformulier:

Ik wil graag een evenement op:

Referenties

Teamuitje S.C. Angelslo

Afgelopen zondag hebben wij met 30 (voetbal)dames bubbel voetbal gespeeld. De begeleiding had een leuk tornooitje opgezet. Bubbel voetbal is heel leuk,er werd veel gelachen! Ook vond ik de begeleiding super. De jongens hielpen ons goed en deden zelf ook mee. Het is een redelijk prijzige activiteit,maar het is zeker de moeite waard. Iedereen vond het super leuk! Nogmaals bedankt :)

Marcella R. (S.C. Angelslo)

Vrijgezellenfeest

14 juni vrijgezellenfeest gehad en 8 BumperZ ballen gehuurd... Veel gelachen en super geregeld! Ontzettend leuk om te doen..

Erwin P.

Bubbel voetbal
nieuws

Bubbelvoetbal verzameling

Verzameling

Hieronder vind je onze linkpartners en interessante (bubbel)voetbal links, wil je ook een link met ons ruilen neem dan contact met ons op via info@bubbelvoetbal.nl. Adverteren? Neem hiervoor contact op...

Lees meer

Shoot Out (Archery Tag)

Archery Shoot Out is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale LARP-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Shoot out is een...

Lees meer

Nieuw!! Pool Soccer

Lopen over een reuze pooltafel en schoppen tegen de ballen! Pool-Soccer is een gloednieuw en origineel spel dat voetbal samen brengt met Poolbiljart. De regels zijn het zelfde als bij het poolen dat velen al kennen...

Lees meer

Nieuw! Outsanity!!

Deze full body workout is bedoeld voor mannen en vrouwen op alle fitnessniveaus. Een training bestaat uit o.a. hardlopen, intervaltrainingen, fitnessoefeningen en dat allemaal in de buitenlucht !! Kenmerkend van de...

Lees meer

Bump-iT doneert

EMMEN – Het begin dit jaar gestarte bedrijf Bump-iT Bubbel Voetbal is woensdag uitgezwaaid door het Ronald McDonald Huis Groningen na het brengen van een mooie donatie. Eigenaar Dennis Meppelink kwam na de...

Lees meer

Vanaf nu ook Kids BumperZ

Vanaf nu is het mogelijk om bij Bump-iT Bubbel voetbal kids BumperZ te huren. Bent u op zoek naar een leuke, originele activiteit voor een verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter? Met Bubbel Voetbal is succes...

Lees meer

Foto’s
Bubbel Voetbal

Bekijk alle foto's

Impressie 

Om u een idee te geven wat Bubbel Voetbal is hebben we hieronder een aantal foto’s geplaatst.

 • V.V. Annen

 • Familieweekend

 • V.V. ValtherBoys

 • V.V. Hooglanderveen

 • Vakantiepark Westerbergen

 • SVBO

 • Bedrijfsfeest Ermerstrand

 • Kinderfeestje Jelte en Wesley

 • V.V. Witteveense Boys '87

 • Kids Club FC Emmen

 • Hockeyclub Emmen

WordPress website: Alderlane