Bump-iT doneert aan
Ronald McDonald

EMMEN – Het begin dit jaar gestarte bedrijf Bump-iT Bubbel Voetbal is woensdag uitgezwaaid door het Ronald McDonald Huis Groningen na het brengen van een mooie donatie.

Eigenaar Dennis Meppelink kwam na de vroeggeboorte van zijn dochter in contact met gasten en het team van het Ronald Mc Donald Huis Groningen en maakte kennis met de werkwijze van het huis. Reden genoeg voor de Emmenaar om namens zijn bedrijf iets voor de vestiging in Groningen te doen. Een potje bubbel voetbal is lastig in te plannen en daarom besloot de oud-inwoner van Gees het bedrag van zijn eerstvolgende reservering te doneren.

SVBO

Voetbalverenging SVBO uit Barger-Oosterveld boekte Bubbel Voetbal voor de voetbaltotaaldag, die wordt gehouden op zaterdag 9 augustus in verband met de nieuw te openen kantine. Deze boeking is goed voor een donatie van 400 euro.

Het Ronald Mc Donald Kinderfonds draagt al ruim 30 jaar bij aan het welzijn van zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Dit gebeurt op meer dan 15 locaties in Nederland.

WordPress website: Alderlane