Vrijgezellenfeest

Willen jullie een spectaculair vrijgezellenfeest vieren waarbij je de vrijgezel binnen de spelregels naar de andere kant van het speelveld kunt lanceren? Kies voor bubbelvoetbal, een gezellige en hilarische activiteit voor zowel mannen als vrouwen. Gaan jullie een weekendje weg of zorgen jullie voor een bijzondere dag voor de vrijgezel? Wij verzorgen graag jullie bubbelvoetbal, een herinnering die jullie allen nog lang bij zal blijven!

Bubbelvoetbal als hilarisch vrijgezellenfeest

Bubbelvoetbal is uitstekend geschikt voor een vrijgezellenfeest. Vanaf het moment dat jullie de bubbelpakken aantrekken loopt de spanning op, het valt lastig in te schatten hoe het spel zal verlopen. Na het eerste fluitsignaal lopen de eerste spelers op elkaar af en kun je de vrijgezel of andere spelers lanceren. Tijdens een potje bubbelvoetbal vergeet iedere speler direct de onderlinge spanning en telt alleen de winst, waardoor er een hilarisch geheel ontstaat dat tevens ontzettend leuk is voor alle toeschouwers.

Bubbelvoetbal is toegankelijk voor iedereen

Bubbelvoetbal is tijdens een vrijgezellenfeest toegankelijk voor iedereen. Heb je wat minder voetbaltalent? Ook dan kun je tijdens dit spel goed uit de voeten, omdat je in ieder geval de mogelijkheid hebt de ander binnen de spelregels omver te gooien. Bubbelvoetbal past uitstekend bij de organisatie van een vrijgezellenfeest, wij van Bump-iT zorgen ervoor dat jullie kunnen rekenen op een hilarische middag of avond. Uiteraard gaan we graag samen met jullie op zoek naar een geschikte indoor- of outdoorlocatie en zorgen we desgewenst voor de begeleiding bij het bubbelvoetbal.

De kosten van een bubbelvoetbal vrijgezellenfeest? Je kunt gebruik maken van 8 BumperZ met begeleiding (ca. 2 uur) vanaf €375.

WordPress website: Alderlane