Kinderfeestje

Wil je een bijzonder kinderfeestje organiseren, waar een ieder het nog lang over zal hebben? Kies voor bubbelvoetbal, een rage overgewaaid vanuit Scandinavië. Jullie trekken stuk voor stuk een dik pak in de vorm van een grote bubbelbal aan, om het tegen elkaar op te nemen en voor de winst te gaan.

Bubbelvoetbal voor de ultieme gezelligheid

Bubbelvoetbal zorgt voor de ultieme gezelligheid, door een hilarisch spel te bieden waarin een ieder flink tekeer kan gaan. De ballen zijn oersterk en daarom goed geschikt voor een kinderfeestje, waarin een ieder zijn of haar volledige energie in de strijd gooit. Tijdens een kinderfeestje met bubbelvoetbal hebben de kinderen enorm veel plezier, terwijl ook de toeschouwers zich uitstekend vermaken.

Pijnloos omver gooien

Het bijzondere van bubbelvoetbal als kinderfeestje? De kinderen kunnen elkaar ongestoord omver gooien, dit doet dankzij de stevige pakken totaal geen pijn. Bovendien kunnen ze naast bubbelvoetbal een aantal andere Bubbel Games spelen, in de speciale bubbelpakken voor kinderen. De pakken bieden meer bewegingsvrijheid, waardoor de bubbelspellen geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Uiteraard kunnen ook de niet-voetballers deelnemen, zowel bubbelvoetbal als de andere spellen zijn voor alle kinderen geschikt.

Bubbelvoetbal als totaalpakket

Wil je specifiek gebruik maken van bubbelvoetbal als kinderfeestje, of zoek je naar een totaalpakket? De bubbelspellen zijn behoorlijk intensief, wij zorgen tussendoor graag voor een drinkpauze en wat lekkers te eten.

De kosten van een bubbelvoetbal kinderfeestje? Je kunt gebruik maken van de BumperZ met begeleiding (ca. 1 uur) vanaf €175.

WordPress website: Alderlane