Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of personeelsfeest? Speel bubbelvoetbal met je collega’s! Je leert de andere medewerkers op een hilarische manier kennen tijdens een sportief teamuitje. We zorgen bij Bump-iT voor bubbelvoetbal, een sportieve, actieve en gezellige activiteit. Wij nemen de organisatie voor je uit handen, zodat je kunt rekenen op een heerlijk bedrijfsuitje dat jullie nog lang zal heugen.

Bubbelvoetbal voor een hilarisch personeels- of bedrijfsuitje

Bubbelvoetbal bij Bump-iT is een hilarisch bedrijfsuitje, waarbij je de rollen binnen het team letterlijk een andere draai geeft. Jullie spelen het spel volgens de bekende regels van het voetbalspel, al is het in dit geval volledig toegestaan om de ander keer op keer omver te gooien. Het resultaat is geweldig, er ontstaat een personeelsuitje waarbij zowel de deelnemers als toeschouwers het enorm naar hun zin hebben.

Bubbelvoetbal als onderdeel van een dagprogramma of toernooivorm

Uiteraard kun je het bubbelvoetbal bedrijfsuitje vormgeven naar je specifieke wensen. Kom je bij ons langs als onderdeel van een dagprogramma, of wil je gebruik maken van een toernooivorm? Wij organiseren het personeelsuitje van A tot Z en zorgen voor de volledige begeleiding. Bovendien kun je het bubbelvoetbal bedrijfsuitje op iedere locatie in Nederland organiseren, wij gaan graag samen op zoek naar een geschikt speelveld.

De kosten van een bubbelvoetbal bedrijfsuitje? Je kunt gebruik maken van 6 BumperZ met begeleiding (ca. 2 uur) vanaf €310,.

Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

WordPress website: Alderlane