Mogelijkheden
Bubbel voetbal

Heb je iets te organiseren en ben je op zoek naar een geschikte activiteit? Bubbelvoetbal is origineel en hilarisch, maar wat dacht je van een freestyle voetballer op locatie? Wil je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of teambuildingactiviteit organiseren? Wij hebben zowaar van alles in huis wanneer het aankomt op voetbal entertainment

Bekijk hieronder waar wij goed in zijn:

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een sportief en gezellig bedrijfsuitje voor met je collega’s? Leer ze op een heel andere manier kennen tijdens een sportief personeelsuitje. Bubbelvoetbal is een sportieve, hilarische en bijzondere activiteit, die jullie niet snel meer zullen vergeten en die jullie snel nader tot elkaar brengt.

Meer info

Vrijgezellenfeest geven

Wil je een bijzonder vrijgezellenfeest organiseren, of de vrijgezel nog één keer legaal omver botsen? Bubbelvoetbal zorgt ervoor dat jullie elkaar ongestoord omver kunnen gooien. Organiseer een spectaculair vrijgezellenfeest met dé hit van dit moment, bubbelvoetbal voor mannen en vrouwen!

Meer info

Verenigingen

Organiseer een bijzondere trainingsavond, of zorg voor een sportief teamuitje dat voor een hilarisch geheel zal zorgen. Bubbelvoetbal is uitstekend geschikt voor sportteams, zowel binnen het voetbal als andere sporten. Boek een weekendje weg met bubbelvoetbal, of zorg voor een spectaculair dagdeel.

Meer info

Bubbel Kinderfeestje

Bubbelvoetbal is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje dat de kinderen zich nog lang zullen herinneren, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Bubbelvoetbal is hartstikke leuk, hilarisch en bovendien geschikt voor zowel sportieve jongens als meiden.

Meer info

Opblaasbare Pannakooi

In deze stoere pannakooi kunnen de mooiste panna's gescoord worden! Een panna wordt gemaakt wanneer de bal tussen de benen van de tegenstander doorgespeeld wordt en in eigen bezit blijft. De ultieme uitdaging voor menig voetballer! Dit uitdagende spel is leuk voor jong en oud!

Meer info

Voetbal darten

Voetbal Darten is een combinatie van voetballen en darten. Een voetbalspel waarbij het gaat om precisie. Schiet jouw teamgenoot wel eens een vrije trap erin of denk je zelf wel een aardige traptechniek te hebben? Laat je dan verrassen door deze uitdagende voetbalactiviteit.

Meer info

Pool-Soccer

Poolvoetbal hanteert de regels van het poolen in een kroeg. Er is echter een groot verschil; poolvoetbal wordt gespeeld zonder keu en niet met de handen, maar met de voeten. Kies een kleur en probeer al jouw ballen in de gaten te schieten. Durf de uitdaging aan! Poolvoetbal boeken?

Meer info

Pannaveld 3 in 1

Dit opblaasbaar Pannaveld biedt veel voetbalplezier. Het pannaveld is opgedeeld in 3 kleinere voetbalveldjes, met elk 2 goaltjes, waardoor maximaal 6 tot 12 spelers tegelijk kunnen voetballen. Dit maakt het Panna 3 velden ideaal om in te zetten bij zowel kleinere als grote activiteiten

Meer info

Levend Tafelvoetbal

Het ouderwetse tafelvoetbal spel is in een nieuw jasje! Dit Levend Tafelvoetbal-spel is gebaseerd op het tafelvoetbalspel zoals je dit kent in de kantine. Bij deze variant worden er alleen met echte personen gespeeld. Een leuke voetbalactiviteit voor uw sportevenement. Levend Tafelvoetbal boeken?

Meer info

Springkussen Voetbal

Dit is een springkussen voor de echte voetbal liefhebbers. Dit voetbal springkussen heeft een rond springvlak met een brede instap. Dit voetbal springkussen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld voetbalfeesten, kinderfeestjes, of familiedagen

Meer info

Archery Tag

Als u iets te organiseren hebt gaat u natuurlijk op zoek naar een activiteit die daar bij uitstek geschikt voor is. Er zijn ongekend veel mogelijkheden, Archery Tag kan een onderdeel zijn van een teamuitje tot vrijgezellenfeest, van bedrijfsuitje tot vriendenuitje.

Meer info

Freestyler Josh

Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma? Of wilt u mij inzetten tijdens een opening of afsluiting van uw evenement? Bij Freestyler Josh kunt u verschillende kanten op. Freestyle voetballer inhuren? Vraag naar de mogelijkheden

Meer info

WordPress website: Alderlane